Welkom op de website van SURENet

Snelle daling van het aantal suïcides

SURENet is het nationale research consortium dat wetenschappelijk onderzoek doet om een (snelle) daling van het aantal suïcides in Nederland te bevorderen. SURENet wil een bijdrage leveren aan een ambitieuze lange termijn doelstelling: in 2030 minder dan 800 suïcides in Nederland. SURENet bundelt hiertoe de expertise, faciliteiten en netwerken van toonaangevende onderzoeksgroepen met die onderscheidende (online) zorgaanbieders en kenniscentra

Over de website

De website van SURENet bevat uitgebreid informatie over het onderzoek:

  • De Missieuitgangspunten, onderzoekslijnen van SURENet: op deze pagina’s kunt u meer achtergrondinformatie vinden over SURENet .
  • Partners: op deze pagina kunt u de organisaties vinden die betrokken zijn bij het onderzoek.
  • Onderzoekers: hier vindt u een overzicht van onderzoekers van verschillende instellingen die betrokken zijn bij SURENet .
  • Wetenschappelijke publicaties en proefschriften: op deze pagina’s is een overzicht te zien van publicaties en proefschriften omtrent het onderwerp suïcide.
  • Nieuws- en agenda pagina: hier houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen SURENet .
  • Contact: u kunt via het aanmeldformulier dat op deze pagina staat contact met ons opnemen.
Responsive design

De huidige website werkt op ieder device. U kunt dus nu alle informatie over SURENet vinden vanaf uw desktop en laptop, en ook via de tablet of smartphone.

Neem contact met ons op

Heeft u nog op- of aanmerkingen, vragen of suggesties? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan er voor open en zijn benieuwd naar uw bevindingen.

Geef een reactie